Centru de testare ECDL            Grădiniţa Bucuria Copiilor Mediaş

   

Ce este ECDL ?

 
     
  Obtinerea permisului ECDL  
  Instructori ECDL  
  Intrebari frecvente  
  Contact  
     
  Certificari ECDL  
     
  ECDL - Complet  
  ECDL - Start  
   

ECDL - elevi

 
  ECDL - profesori  
     
  Fisa  inscriere Candidat  
     
   
 
 
 

      Permisul ECDL

 
 

         Permisul ECDL atesta faptul ca detinatorul lui poseda cunostinte de baza despre Tehnologia Informatiei (IT) spre a folosi un calculator personal si aplicatii de calcul obisnuite la un nivel mediu de competenta.

 
 

          ECDL are recunoastere internationala, fiind introdus in aproximativ 148 de tari. De altfel, recunoasterea ECDL este exprimata inclusiv prin faptul ca Presedintele Comisiei Europene, Romano Prodi, este detinatorul certificatului ECDL 00001. Cunoscut sub numele Certificatul International de Operare pe Computer (ICDL), pentru tarile din afara Europei, programul inregistreaza o crestere si o recunoastere internationala extraordinara.

 
 

     

        Diploma recunoscuta la nivel european

 
 

           La orice interviu pentru angajare, unui candidat i se cere sa dovedeasca abilitatile si competentele sale in utilizarea computerului. Permisul ECDL este tocmai diploma recunoscuta la nivel european care atesta detinatorului calificarile necesare, in ceea ce priveste utilizarea computerului, pentru obtinerea locului de munca dorit.

 
               Posesorilor de permise ECDL le sunt recunoscute competentele in utilizarea calculatorului in intreaga Europa, indiferent de tara in care a fost emis certificatul.  
               Pentru alte detalii vizitati si pagina oficiala a ECDL ROMANIA http://www.ecdl.org.ro

             si pagina ECDL FUNDATION     http://www.ecdl.com